Transportstyrelsen

Sedan 2005 har Transportstyrelsen fått varningar från Säpo när det gällde säkerhetsfrågan men struntat i det helt och hållet.

2014 röstades Alliansregeringen bort och redan 20015 började den här regeringen ta tag i dom frågorna som ju är viktiga för säkerheten.

Hur kunde det vara möjligt att regeringen Reinfeldt helt struntat i säkerheten som Säpo försökt ta upp med Annie Lööf 

och Catharina Elmsäter Svärd som båda var på Transportstyrelsen . På en direkt fråga från någon av kvällstidningarna till Reinfeldt

och Catharina Elmsäter Svärd  om vad dom visste, så blev svaret, ingenting. Hur är det möjligt när Säpo påpekat om riskerna i så många år?

Frågan borde rimligtvis ställts även till Annie Lööf, men gjordes inte. Istället för att ta ansvar för att det under så lång tid kunde

fortsätta ”läcka” ut hemlig information så hittade man ett sätt att komma undan helt när den här regeringen började nysta i ärendet.

skrek Annie Lööf att hela ansvaret var nuvarande regerings och såg till att Anders Ygeman och Anna Johansson måste avgå.

Efter vad jag har kunnat läsa mig till efter det så försöker Annie Lööf nu se till att informationen hon fick ska bli hemlig för svenska folket så

att vi aldrig ska få ta del av de varningar hon fick av Säpo, men struntade i. Så om vi får se en KU utfrågning av henne så kommer vi inte

att få någon information om det hunnit hemligstämplas för att hon ska slippa skandalen som skulle bli för henne och tidigare Alliansregeringens del.

Ris till Annie Lööf

Ros till Anders Ygeman

Ros till Anna Johansson